Roestvaststaal

Sportpark De Boogbal Wijdewormer

Project Sportpark de Boogbal RVS

Wij hebben Sportpark De Boogbal in Wijdewormer voorzien van een prachtige entree met RVS gevelletters.

De roestvaststalenletters zijn ontworpen in de stijl van het gloednieuwe sportpark en op maat gemaakt.

RVS 316 is zeer geschikt voor buiten en is van hoge kwaliteit. Omdat het materiaal bijna niet roest, gaat het onwijs lang mee. Super duurzaam dus!

 

Gevelreclame in RVS laat een boodschap, bedrijfsnaam en/of merk echt opvallen! Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw bedrijf of project te bespreken.

 

Aluminium

Imperiaal

Wij hebben voor onze klant een imperiaal op maat gemaakt en geïnstalleerd op het dak van zijn bestelbus.

Een imperiaal vergroot het laadvermogen van de bestelbus en is ideaal voor het transporteren van grote en brede ladingen op het dak. De vierkante, aluminium kokers leveren een stevig en robuust frame op. Ideaal voor bestelwagens en foodtrucks.

 

Bent u opzoek naar een imperiaal of allesdrager om ladingen op uw dak te vervoeren? Wij maken imperialen en allesdragers helemaal naar uw wens. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Staal

Stalen schuifdeur met glas

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur

Wij hebben voor onze klant deze stijlvolle, stalen schuifdeur op maat gemaakt en gemonteerd. Zonder moeite en geruisloos schuift de deur heen en weer. De schuifdeur laat veel licht binnen en is een prachtige en functionele afscheiding tussen de hal en de woonkamer in dit huis. Het is een echte eyecatcher en oogt zeer luxueus!

Een stalen schuifdeur met glas is erg functioneel, en wordt toegepast in huizen, kantoren en hotels en restaurants. Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en zijn ideaal voor plekken waar u veel beweegvrijheid wilt behouden. Denk aan de verbinding met de keuken, woonkamer en de hal.

 

Een stalen schuifdeur met glas is echt een aanwinst voor uw kantoor of woning. Wij ontwerpen de schuifdeur naar wens, produceren het op maat en monteren de deur in uw vertrek! Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hekwerk voor dakterras en gevelbeplating

Gevelplaat

Wij hebben voor onze klant in Nieuw-Vennep een stalen hek gemaakt en geplaatst op het dakterras. Het hek is op maat gemaakt en heeft een moderne uitstraling. Mooi, en veilig! Daarnaast hebben wij de gevelbeplating aan de zijkant van het huis verzorgd. Hier hebben wij gebruik gemaakt van geluiddempende doeken en een waterafstotende laag dat condens tegenhoudt. De ideale isolatie voor het huis!

Wij zijn specialist in het maken van hekken in allerlei vormen, formaten en uitvoeringen, zodat het altijd past bij uw buitenruimte.

 

Bent u opzoek naar op maat gemaakt hekwerk voor uw (dak)terras, tuin of andere buitenruimte? Wij maken hekwerk op maat en bekleden uw gevel met duurzaam materiaal. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.